کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9289 | مشاهده و دانلود: 746697493 | آخرین بروزرسانی: 1403/04/13 | اعضاء: 317531 | نظرات: 37939
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
🖤شهادت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد🖤

 

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32 فقط 89 هزار تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

گوگل، اپلیکیشن سامسونگ برای مسدود کردن تبلیغات را حذف کرد

تنها چند روز پس از عرضه‌ی اپلیکیشن مسدود کننده‌ی تبلیغات جدید سامسونگ به صدر فروشگاه پلی استور، گوگل این اد بلاکر را به دلیل نقض دستورالعمل‌های توسعه از فروشگاه خود حذف کرد.


گوگل اپلیکیشن سامسونگ برای مسدود کردن تبلیغات را از پلی استور حذف کرد

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ اپلیکیشن مسدود کننده‌ی تبلیغات که Adblock Fast نام داشت، در واقع یک پلاگین بود که توسط استارتاپ Rocketship Apps برای مرورگر موبایل سامسونگ توسعه داده شده بود. سامسونگ در هفته‌ی جاری اعلام کرده بود که API خود را باز و در اختیار توسعه دهندگان ثالث قرار خواهد داد تا بتوانند به راحتی قابلیت مسدود کردن تبلیغات را برای مرورگر این شرکت فراهم کنند.

بر اساس اظهارات برایان کنیش توسعه دهنده‌ی راکتشیپ، گوگل می‌گوید اپلیکیشن ادبلاک فست بخش ۴.۴ توافقنامه‌ی توزیع توسعه دهنده را نقض می‌کند. بر اساس این قسمت از توافقنامه، اپ‌ها یا پلاگین‌های عرضه شده از طریق پلی استور اجازه ندارند در دستگاه‌ها، شبکه یا سرویس‌های شخص ثالث "دخالت" کرده و ایجاد "اخلال" کنند. گوگل حذف ادبلاک فست از پلی استور را تایید کرده است، اما در مورد اینکه چرا با وجود رضایت سامسونگ به ایجاد "اخلال" در سرویس‌هایش این اپلیکیشن حذف شده است، اظهار نظر نکرده است. کنیش پیامی را که از طرف نماینده‌ی گوگل دریافت کرده را منتشر کرده است:

سلام به توسعه دهندگان راکتشیپ فست،

من اپلیکیشن ادبلاک فست را بررسی کردم و متوجه شدم com.rocketshipapps.adblockfast بخش ۴.۴ از توافقنامه‌ی توزیع توسعه دهنده را نقض می‌کند. این اپلیکیشن به دلیل سیاست‌های ما مسدود خواهد شد.

به عنوان یادآوری، شما با رعایت سیاست‌های نرم‌افزاری گوگل پلی موافقت کرده بودید و در صورت اینکه متوجه شویم برنامه‌ی شما مشکلات بیشتری با خط مشی‌های ما دارد، با آن به صورت قانونی برخورد خواهد شد.

اگر شما خط مشی‌های ما را بررسی کرده و احساس می‌کنید رد شدن اپلیکیشن شما اشتباه است،  لطفاً با تیم پشتیبانی سیاست‌گذاری گوگل تماس بگیرید. یکی از همکاران من ظرف مدت ۲ روز کاری به شما پاسخ خواهد داد.

از پشتیبانی شما از گوگل پلی سپاسگذاریم.

از زمان حذف ادبلاک فست، دو افزونه‌ی دیگر برای مسدودسازی تبلیغات هم به پلی استور آمده اند: کریستال، ادبلاکر مشهور iOS و همینطور مسدود کننده‌ی مشهور ادبلاک پلاس. مشخص نیست که آیا گوگل قرار است مثل ادبلاک فست با این اپلیکیشن‌ها هم برخورد کند، یا راکتشیپ بر خلاف این دو اپلیکیشن واقعاً قوانین و دستورالعمل‌های پلی استور را نقض کرده است. ادبلاک پلاس پیش از این در سال ۲۰۱۳ هم تلاش کرد تا یک مسدود کننده‌ی تبلیغات برای اندروید عرضه کند که با مشکل ادبلاک فست روبرو شد. به تازگی ادبلاک پلاس این اجازه را پیدا کرده است تا پلاگین خود را در پلی استور منتشر کند، به شرط اینکه این پلاگین همراه با یک مرورگر اختصاصی عرضه شده و تنها در آن مرورگر کار کند.

در نهایت به نظر می‌رسد گوگل قصد ندارد اجازه دهد تا هیچ اپلیکیشن شخص ثالثی تبلیغات را بر روی محصول شرکتی دیگر مسدود کند، حتی اگر آن دو شرکت با هم همکاری کرده و از این کار رضایت داشته باشند. فایرفاکس اجازه می‌دهد تا مسدودکننده‌ها بر روی نسخه‌ی اندرویدی مرورگرش نصب شوند، اما فقط از طریق خود مرورگر. سامسونگ هم می‌توانست از چنین حرکت مشابهی برای استفاده از مسدودکننده‌ها در مرورگرش استفاده کند تا بتواند قوانین گوگل را به نوعی دور بزند.

مطمئناً سامسونگ بزرگترین شریک اندرویدی گوگل است و درخواست از توسعه دهندگان برای زیر پا گذاشتن قوانین پلی استور می‌تواند منجر به تنش بین این دو شرکت شود. نباید فراموش کرد که درآمد اصلی گوگل در اندروید از نمایش تبلیغات است و این کار به تجارت گوگل آسیب می‌رساند. با رشد روزافزون استفاده از اپلیکیشن‌ها، کاربران کمتر از گذشته به وبسایت‌ها سر زده یا از جستجوی گوگل استفاده می‌کنند و این کار باعث شده است تا نقش تبلیغات درون اپلیکیشن‌ها از تبلیغات اینترنتی گوگل پر رنگ‌تر شود. اینکه اپلیکیشنی بخواهد همین منبع درآمد رو به افول را هم از گوگل بگیرد، قطعاً موجب ناخرسندی این شرکت بزرگ خواهد شد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 30301 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1394/11/15 تعداد مشاهده: 1477
سافت گذر